Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Adzuki na sladko

Adzuki na sladko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A9 - Celer, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Fazule namočíme do vody na 8-10 hodín.
2
Potom ich vložíme do hrnca s nesolenou vodou s celou mrkvou, petržlenom a zelerom.
3
Pridáme papriku, majoránku, balzamikový ocot a sójovú omáčku.
4
Varíme pod pokrievkou približne 30 minút.
5
Potom z hrnca vyberieme uvarenú zeleninu a s menším množstvom vody ju rozmixujeme na kašu.
6
Všetko vmiešame späť do stále vriacich fazule.
7
Zmes za stáleho miešania dusíme 3 minúty.
8
Podávame s listovým šalátom, paprikou a klíčenými fazuľami mungo.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

433
kcal

1811
kJ

Makroživiny

01734526986 23.43 g71.25 g2.11 g17.61 g B S T Vl
Bielkoviny:23.43 g
Sacharidy:71.25 g
Tuky:2.11 g
Vláknina:17.61 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
18.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.43 g) Sacharidy (71.25 g) Tuky (2.11 g) Vláknina (17.61 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.8 %) Sacharidy (66.2 %) Tuky (4.2 %) Vláknina (7.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.