Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kuracie nugety s cesnakovým dipom

Kuracie nugety s cesnakovým dipom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava mäsa: Mäso osolíme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Obalíme ich v múke, rozšľahanom vajci a strúhanke.
3
Vyprážame na oleji 6-8 minút zo všetkých strán.
4
Príprava dipu: Do misky vložíme jogurt, rozotrený cesnak, korenie, soľ a citrónovú šťavu.
5
Dôkladne premiešame.
6
Podávame ozdobené čerstvým šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

612
kcal

2559
kJ

Makroživiny

01224354759 49.57 g36.17 g29.18 g2.98 g B S T Vl
Bielkoviny:49.57 g
Sacharidy:36.17 g
Tuky:29.18 g
Vláknina:2.98 g

Glykémia

index
19
kcal

nálož
6.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.59
kcal

cholesterol
272.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (49.57 g) Sacharidy (36.17 g) Tuky (29.18 g) Vláknina (2.98 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (33 %) Sacharidy (24.1 %) Tuky (41.9 %) Vláknina (1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.