Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jelení guláš s cestovinami

Jelení guláš s cestovinami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava guláša: Na panvici s olejom speníme nakrájanú cibuľu.
2
Pridáme mäso nakrájané na kocky a krátko ho orestujeme.
3
Pridáme pretlak a korenie.
4
Podlejeme vývarom a dusíme domäkka.
5
Ku koncu dusenia pridáme prelisovaný cesnak a celý pokrm zahustíme hladkou múkou.
6
Príprava cestovín: Cestoviny uvaríme v osolenej vode na skus (cca 12 minút).
7
Guláš podávame s lyžičkou brusnicovej marmelády a poľníčkom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

644
kcal

2694
kJ

Makroživiny

01937567493 38.94 g77.84 g17.8 g8.22 g B S T Vl
Bielkoviny:38.94 g
Sacharidy:77.84 g
Tuky:17.8 g
Vláknina:8.22 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
14.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.69
kcal

cholesterol
54
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (38.94 g) Sacharidy (77.84 g) Tuky (17.8 g) Vláknina (8.22 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24.5 %) Sacharidy (48.9 %) Tuky (24.1 %) Vláknina (2.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.