Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Jablčné muffiny

Jablčné muffiny

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Jablká umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.
2
Do misy nasypeme múku, vločky a psyllium.
3
Zmes obohatíme o mandľové mlieko, vajcia, nasekané orechy a hrozienka.
4
Osladíme medom, ochutíme škoricou a premiešame.
5
Do cesta pridáme kypriaci prášok, nakrájané jablká a premiešame.
6
Cestom naplníme papierové košíčky.
7
Vložíme do rúry a pečieme na 180 ° C 25 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

228
kcal

955
kJ

Makroživiny

0817253442 5.7 g34.87 g6.06 g5.71 g B S T Vl
Bielkoviny:5.7 g
Sacharidy:34.87 g
Tuky:6.06 g
Vláknina:5.71 g

Glykémia

index
42
kcal

nálož
14.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
25.9
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.7 g) Sacharidy (34.87 g) Tuky (6.06 g) Vláknina (5.71 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.1 %) Sacharidy (61.9 %) Tuky (23.2 %) Vláknina (4.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.