Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Adzuki a la mexiko

Adzuki a la mexiko

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Adzuki namočíme približne na 8 - 10 hodín do vody.
2
V priebehu namáčania je vhodné strukovinu preplachovať pod tečúcou vodou.
3
Fazule varíme na miernej teplote približne 40 minút.
4
Medzitým na jemno nakrájame cibuľu a cesnak
5
Zeleninu pomaly dusíme na panvici s olejom.
6
V priebehu primiešame sladkú papriku, karí korenie, bazalku a rozdrvené chilli papričky.
7
Po 3 minútach pridáme fazule aj s vodou.
8
Dusíme ďalších 5 minút.
9
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

582
kcal

2435
kJ

Makroživiny

020406080100 26.94 g83.15 g11.79 g17.81 g B S T Vl
Bielkoviny:26.94 g
Sacharidy:83.15 g
Tuky:11.79 g
Vláknina:17.81 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
23.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.41
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (26.94 g) Sacharidy (83.15 g) Tuky (11.79 g) Vláknina (17.81 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.7 %) Sacharidy (57.7 %) Tuky (17.6 %) Vláknina (6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.