Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zemiaková placka s fazuľovým šalátom

Zemiaková placka s fazuľovým šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Zemiaky olúpeme, nastrúhame a zmiešame s rozotreným cesnakom, múkou, vajcom, soľou a majoránom.
2
Na panvici rozohrejeme olej a vyprážame na ňom zemiakové placky do chrumkava.
3
Na výpeku potom prehrejeme fazuľu, kukuricu a nakrájanú uhorku.
4
Fazuľovú zmes dozdobíme bazalkou a pridáme k zemiakové placky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

842
kcal

3524
kJ

Makroživiny

0306090120150 33.8 g122.3 g19.83 g19.76 g B S T Vl
Bielkoviny:33.8 g
Sacharidy:122.3 g
Tuky:19.83 g
Vláknina:19.76 g

Glykémia

index
37
kcal

nálož
45.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.65
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (33.8 g) Sacharidy (122.3 g) Tuky (19.83 g) Vláknina (19.76 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (16.2 %) Sacharidy (58.7 %) Tuky (20.5 %) Vláknina (4.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.