Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zeleninový šalát s lososom, vajcom a parmezánom

Zeleninový šalát s lososom, vajcom a parmezánom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava šalátu: Zeleninu umyjeme a nakrájame.
2
Vložíme do misy, pokvapkáme ľanovým olejom a premiešame.
3
Príprava lososa: Filet osolíme, okoreníme a nakrájame na menšie kúsky.
4
Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom a osmažíme z oboch strán dozlatista.
5
Príprava vajca: Vajca varíme vo vode 10 minút.
6
Olúpeme a rozkrojíme.
7
V miske šalát ochutíme nastrúhaným parmezánom.
8
Podávame ozdobený bazalkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

351
kcal

1470
kJ

Makroživiny

0714212835 29.51 g10.07 g20.42 g4.67 g B S T Vl
Bielkoviny:29.51 g
Sacharidy:10.07 g
Tuky:20.42 g
Vláknina:4.67 g

Glykémia

index
16
kcal

nálož
1.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
74.2
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.51 g) Sacharidy (10.07 g) Tuky (20.42 g) Vláknina (4.67 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (34.4 %) Sacharidy (11.7 %) Tuky (51.3 %) Vláknina (2.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.