Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vyprážaný pangasius so zemiakovým šalátom

Vyprážaný pangasius so zemiakovým šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A7 - Mléko, A1 - Lepek, A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Príprava šalátu: Olúpané a umyté zemiaky nakrájame.
2
V hrnci s osolenou vodou varíme do mäkka.
3
Vodu scedíme a zemiaky necháme vychladnúť.
4
Studené zemiaky nakrájame na kocky.
5
Zmiešame ich s jogurtom a ozdobíme nasekaným kôprom.
6
Príprava ryby: Rybu umyjeme a osušíme.
7
Pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme.
8
Potom ju obalíme hladkou múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou.
9
Na panvici s olejom vyprážame po oboch stranách.
10
Podávame s nakladanou uhorkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

632
kcal

2646
kJ

Makroživiny

01224374961 42.53 g50.95 g27.75 g4.44 g B S T Vl
Bielkoviny:42.53 g
Sacharidy:50.95 g
Tuky:27.75 g
Vláknina:4.44 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
16.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.08
kcal

cholesterol
264.8
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (42.53 g) Sacharidy (50.95 g) Tuky (27.75 g) Vláknina (4.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.4 %) Sacharidy (32.8 %) Tuky (38.5 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.