Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniakové karbonátky s dipom

Tuniakové karbonátky s dipom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Tuniaka namelieme.
2
Osolíme, okoreníme a pridáme vajce.
3
Dôkladne premiešame a uhniteme valčeky.
4
Na panvici s rozpáleným olejom valčeky vyprážame dozlatista.
5
Príprava dipu: Do kyslej smotany vmiešame údenú papriku a šťavu z citróna.
6
Priprava zeleniny: Kôpor a rukolu umyjeme a vložíme na tanier.
7
Mrkvu očistíme a nastrúhame na plátky.
8
Na panvici s olejom osmažíme.
9
Podávame zdobené papričkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

340
kcal

1421
kJ

Makroživiny

0714202734 28.72 g8.79 g20.29 g3.42 g B S T Vl
Bielkoviny:28.72 g
Sacharidy:8.79 g
Tuky:20.29 g
Vláknina:3.42 g

Glykémia

index
14
kcal

nálož
1.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.48
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.72 g) Sacharidy (8.79 g) Tuky (20.29 g) Vláknina (3.42 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (34.7 %) Sacharidy (10.6 %) Tuky (52.7 %) Vláknina (2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.