Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tempeh v hubovej omáčke

Tempeh v hubovej omáčke

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Kamut opláchneme v studenej vode.
2
V hrnci pod pokrievkou na miernom stupni varíme bez soli približne 25 minút.
3
Cibuľu nakrájame na kocky.
4
Fazuľky a šampiňóny nakrájame na väčšie kúsky.
5
Všetko na panvici s olejom krátko podusíme.
6
Približne po 5 minútach pridáme nakrájaný tempeh a dusíme ďalších 5 minút.
7
Potom odstavíme z platne a necháme 2 minútky chladnúť.
8
Pridáme vo vlažnej vode rozmiešanú miso pastu s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy.
9
Zmes necháme pod pokrievkou odstáť.
10
Podávame so šalátovou oblohou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

636
kcal

2660
kJ

Makroživiny

01632476379 34.78 g65.67 g21.06 g22.23 g B S T Vl
Bielkoviny:34.78 g
Sacharidy:65.67 g
Tuky:21.06 g
Vláknina:22.23 g

Glykémia

index
15
kcal

nálož
9.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.73
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (34.78 g) Sacharidy (65.67 g) Tuky (21.06 g) Vláknina (22.23 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.2 %) Sacharidy (42 %) Tuky (29 %) Vláknina (6.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.