Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Ovocný krém s mandličkami

Ovocný krém s mandličkami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Lesné ovocie vložíme do mixovacej nádoby s mliekom, banánom, psylliom a proteínom.
2
Osladíme sirupom a pridáme kardamóm.
3
Premixujeme do podoby hustého krému.
4
V pohári zasypeme plátky mandličiek.
5
Podávame ozdobené lesnými plodmi.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

232
kcal

971
kJ

Makroživiny

049131822 10.72 g18.18 g11.44 g6.74 g B S T Vl
Bielkoviny:10.72 g
Sacharidy:18.18 g
Tuky:11.44 g
Vláknina:6.74 g

Glykémia

index
35
kcal

nálož
6.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.72 g) Sacharidy (18.18 g) Tuky (11.44 g) Vláknina (6.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.9 %) Sacharidy (32 %) Tuky (43.4 %) Vláknina (5.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.