Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hubový šalát

Hubový šalát

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Huby umyjeme, mierne osolíme, okoreníme a 5 minút ich restujeme na panvici s olejom.
2
Poslednú minútu tepelnej prípravy pridáme fazuľky.
3
Vo finále mierne pokvapkáme sójovou omáčkou.
4
Dôkladne premiešame a vložíme na zmes trhaných listov šalátu a strúhanej reďkovky.
5
Na dochutenie pokvapkáme balzamikovým octom.
6
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

299
kcal

1252
kJ

Makroživiny

0918263544 10.42 g36.59 g6.86 g24.74 g B S T Vl
Bielkoviny:10.42 g
Sacharidy:36.59 g
Tuky:6.86 g
Vláknina:24.74 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
7.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.41
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (10.42 g) Sacharidy (36.59 g) Tuky (6.86 g) Vláknina (24.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (14.2 %) Sacharidy (49.7 %) Tuky (20.1 %) Vláknina (16 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.