Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Filet z amura s ryžou

Filet z amura s ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Príprava ryby: Očistený filet amura nasolíme.
2
Okoreníme a potrieme olejom.
3
Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme 10 minút.
4
Príprava prílohy: Ryžu a quinou prepláchneme a vložíme do hrnca s osolenou vodou.
5
Varíme približne 12 minút.
6
Príprava šalátu: Zeleninu nakrájame nadrobno.
7
Príprava zálievky: Vodu zmiešame s octom a cukrom.
8
Podávame ozdobené plátkom limetky a šalátom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

707
kcal

2957
kJ

Makroživiny

022456790112 36.43 g93.51 g19.03 g7.91 g B S T Vl
Bielkoviny:36.43 g
Sacharidy:93.51 g
Tuky:19.03 g
Vláknina:7.91 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
25.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.17
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (36.43 g) Sacharidy (93.51 g) Tuky (19.03 g) Vláknina (7.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.9 %) Sacharidy (53.5 %) Tuky (23.5 %) Vláknina (2.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.