Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cícerová nátierka s medvedím cesnakom

Cícerová nátierka s medvedím cesnakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A11 - Sezam, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Cícer prepláchneme pod tečúcou vodou a necháme v miske naklíčiť.
2
Potom ju v nesolenej vode uvaríme do mäkka (40 minút).
3
Scedíme a presypeme do mixovacej nádoby.
4
Pridáme vodu, miso pastu a olej.
5
Všetko rozmixujeme do podoby pasty.
6
Pridáme lahôdkové droždie, sezamové semienka, korenie, rascu a nadrobno nasekané lístky medvedieho cesnaku
7
Všetko znova dôkladne rozmixujeme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

632
kcal

2643
kJ

Makroživiny

01531466277 26.36 g64.3 g22.85 g31.75 g B S T Vl
Bielkoviny:26.36 g
Sacharidy:64.3 g
Tuky:22.85 g
Vláknina:31.75 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
20.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.54
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (26.36 g) Sacharidy (64.3 g) Tuky (22.85 g) Vláknina (31.75 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (17 %) Sacharidy (41.5 %) Tuky (31.7 %) Vláknina (9.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.