Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Bezlepkové brownies muffiny

Bezlepkové brownies muffiny

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce

Postup prípravy:

1
Batáty olúpeme a nakrájame na malé kúsky.
2
V nesolenej vode ich varíme 20 minút.
3
Potom ich scedíme a vložíme do misy.
4
Pridáme banán, dužinu avokáda, kokosové mlieko, vajcia a sirup.
5
Zmes dôkladne premixujeme.
6
Do misy prisypeme kakao, múku, kardamóm a kypriaci prášok.
7
Všetko miešame do chvíle, kedy vznikne vláčne tmavé cesto.
8
Cestom naplníme papierové košíčky.
9
Vložíme ich do rúry predhriatej na 180 ° C a pečieme 40 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

188
kcal

785
kJ

Makroživiny

0611172228 5.4 g23.11 g7.23 g4.27 g B S T Vl
Bielkoviny:5.4 g
Sacharidy:23.11 g
Tuky:7.23 g
Vláknina:4.27 g

Glykémia

index
43
kcal

nálož
10
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.12
kcal

cholesterol
55.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (5.4 g) Sacharidy (23.11 g) Tuky (7.23 g) Vláknina (4.27 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.7 %) Sacharidy (50.1 %) Tuky (33.8 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.