Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Adzuki brownies

Adzuki brownies

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A6 -Sója, A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Adzuki namočíme na 10 – 12 hodín do vody.
2
Potom ich scedíme a v nesolenej vode varíme 40 minút.
3
Presunieme ich do väčšej misy, prisypeme kakao, cukor, psyllium a múku.
4
Do misy rozklepneme vajce, pridáme olej, mandľové mlieko a škoricu.
5
Všetky ingrediencie rozmixujeme do podoby vláčneho krému.
6
Ten obohatíme o nadrobno nasekanú čokoládu.
7
Vmiešame doň kypriaci prášok.
8
Cesto presunieme do tortovej formy vymastenej olejom.
9
Vložíme do predhriatej rúry a pri 170 stupňoch pečieme 30 minút.
10
Podávame s čerstvými jahodami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

343
kcal

1437
kJ

Makroživiny

01020293949 11.82 g40.53 g10.43 g8.12 g B S T Vl
Bielkoviny:11.82 g
Sacharidy:40.53 g
Tuky:10.43 g
Vláknina:8.12 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
11
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.14
kcal

cholesterol
74
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.82 g) Sacharidy (40.53 g) Tuky (10.43 g) Vláknina (8.12 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15 %) Sacharidy (51.5 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.