Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zemiakový šalát s olivami

Zemiakový šalát s olivami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Zemiaky očistíme.
2
V hrnci s nesolenou vodou varíme aj so šupkou 25 minút.
3
Po uvarení ich olúpeme.
4
Nakrájame na väčšie kocky a necháme vychladnúť.
5
Medzitým nadrobno nakrájame cuketu a čerstvý rozmarín.
6
Vložíme ich do misy a pridáme olivy a prelisovaný cesnak.
7
Ochutíme olejom, balzamikovým octom a nakrájanými zemiakmi.
8
Osolíme a okoreníme.
9
Na hodinu dáme odležať do chladničky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

498
kcal

2082
kJ

Makroživiny

01224354759 7.63 g49.19 g28.47 g7.09 g B S T Vl
Bielkoviny:7.63 g
Sacharidy:49.19 g
Tuky:28.47 g
Vláknina:7.09 g

Glykémia

index
45
kcal

nálož
22.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.7
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (7.63 g) Sacharidy (49.19 g) Tuky (28.47 g) Vláknina (7.09 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (6.3 %) Sacharidy (40.5 %) Tuky (50.4 %) Vláknina (2.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.