Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tuniak v sezamovej kruste s ryžovými rezancami

Tuniak v sezamovej kruste s ryžovými rezancami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Príprava cestovín: Rezance uvaríme domäkka v mierne osolenej vode.
2
Scedíme ich a premiešame s olejom.
3
Príprava ryby: Tuniaka osolíme, pokvapkáme citrónom a obalíme v sezame.
4
Vložíme ho do rozpálenej grilovacej panvice s olejom.
5
Krátko grilujeme z oboch strán.
6
Potom ho nakrájame na hrubšie plátky.
7
Podávame s mixom šalátov.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

676
kcal

2826
kJ

Makroživiny

01835537088 37.28 g73.06 g25.28 g3.32 g B S T Vl
Bielkoviny:37.28 g
Sacharidy:73.06 g
Tuky:25.28 g
Vláknina:3.32 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
20.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.09
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (37.28 g) Sacharidy (73.06 g) Tuky (25.28 g) Vláknina (3.32 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.4 %) Sacharidy (43.9 %) Tuky (32.7 %) Vláknina (0.99999999999999 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.