Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tempeh so šalátom

Tempeh so šalátom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Nakrájame reďkovky, paradajky, papriku a topinambur.
2
Vložíme ich do misky so šalátom.
3
Pridáme naložené olivy.
4
Pokvapkáme balzamikovým octom a ochutíme olejom.
5
Pridáme nakrájaný tempeh.
6
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

523
kcal

2186
kJ

Makroživiny

01224354759 23.85 g49.26 g21.19 g19.7 g B S T Vl
Bielkoviny:23.85 g
Sacharidy:49.26 g
Tuky:21.19 g
Vláknina:19.7 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
12.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.21
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.85 g) Sacharidy (49.26 g) Tuky (21.19 g) Vláknina (19.7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.6 %) Sacharidy (38.4 %) Tuky (35.6 %) Vláknina (7.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.