Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tatarák z tuniaka s avokádom

Tatarák z tuniaka s avokádom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Rybu nakrájame na malé kocky.
2
V miske premiešame s nastrúhaným zázvorom, pažítkou a citrónovou šťavou.
3
Dochutíme soľou a korením.
4
Avokádo olúpeme, vyberieme z neho kôstku a nadrobno nakrájame.
5
Potom pokvapkáme citrónovou šťavou a premiešame.
6
Pridáme nakrájané kúsky ananásu.
7
Podávame ozdobené sezamovými semienkami, nadrobno nakrájanou vňaťou cibuľky a ochutené balzamikovou redukciou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

298
kcal

1246
kJ

Makroživiny

0714222936 29.65 g7.86 g15.39 g4.63 g B S T Vl
Bielkoviny:29.65 g
Sacharidy:7.86 g
Tuky:15.39 g
Vláknina:4.63 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
1.7
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.37
kcal

cholesterol
60
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.65 g) Sacharidy (7.86 g) Tuky (15.39 g) Vláknina (4.63 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (40.7 %) Sacharidy (10.8 %) Tuky (45.5 %) Vláknina (3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.