Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Stopkatá polievka s vôňou Indie

Stopkatá polievka s vôňou Indie

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
V hrnci s olejom orestujeme nakrájanú cibuľu, pór, mrkvu a stopkový zeler.
2
Potom pridáme strúčiky nakrájaného cesnaku, soľ, korenie, rascu a karí korenie.
3
Po chvíľke miešania a restovania prilejeme do hrnca vodu.
4
Pridáme na kúsky nakrájaný zemiak.
5
Zmes varíme 15 minút.
6
Potom všetko dohladka rozmixujeme.
7
Nakoniec do polievky vsypeme naklíčený cícer.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

183
kcal

766
kJ

Makroživiny

0510162126 4.5 g21.9 g6.06 g11.43 g B S T Vl
Bielkoviny:4.5 g
Sacharidy:21.9 g
Tuky:6.06 g
Vláknina:11.43 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
6.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.28
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (4.5 g) Sacharidy (21.9 g) Tuky (6.06 g) Vláknina (11.43 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10 %) Sacharidy (48.7 %) Tuky (29.1 %) Vláknina (12.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.