Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Seitan so zapekaným zemiakom

Seitan so zapekaným zemiakom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Zemiaky umyjeme a rozkrojíme na polovicu.
2
Osolíme a okoreníme.
3
Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom.
4
Pod pokrievkou zapekáme 20 minút.
5
Príprava seitanu s tofu: Nakrájame seitan aj tofu na kocky.
6
Ochutíme bazalkou a sójovou omáčkou.
7
Na panvici s olejom zmes orestujeme.
8
Príprava mrazenej zeleniny: Zeleninu na panvici pod pokrievkou dusíme s menším množstvom vody do zmäknutia.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

640
kcal

2679
kJ

Makroživiny

02040597999 39.78 g82.86 g13.61 g13.58 g B S T Vl
Bielkoviny:39.78 g
Sacharidy:82.86 g
Tuky:13.61 g
Vláknina:13.58 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
27.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.28
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (39.78 g) Sacharidy (82.86 g) Tuky (13.61 g) Vláknina (13.58 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (25.1 %) Sacharidy (52.3 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.