Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Robi s hubovým vývarom

Robi s hubovým vývarom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A9 - Celer, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Príprava vývaru: Očistíme a nakrájame šampiňóny, mrkvu, zeler a petržlen.
2
Zeleninu varíme pod pokrievkou v nesolenej vode (minimálne 2 hodiny).
3
Po odstavení z platne ochutíme sójovou omáčkou.
4
Pridáme lahôdkové droždie.
5
Premiešame a necháme odležať ďalšiu hodinu.
6
Príprava ryže: Ryžu prepláchneme pod tečúcou vodou.
7
Uvaríme v mierne osolenej vode s kurkumou.
8
Príprava robi: Rezančeky robi okoreníme a ochutíme sójovou omáčkou.
9
Na panvici s olejom krátko orestujeme.
10
Podávame so zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

701
kcal

2935
kJ

Makroživiny

023466992115 38.66 g96.22 g15.2 g12.53 g B S T Vl
Bielkoviny:38.66 g
Sacharidy:96.22 g
Tuky:15.2 g
Vláknina:12.53 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
28
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.89
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (38.66 g) Sacharidy (96.22 g) Tuky (15.2 g) Vláknina (12.53 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.3 %) Sacharidy (55.4 %) Tuky (18.8 %) Vláknina (3.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.