Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pečené kuracie krídla s pikantnou omáčkou

Pečené kuracie krídla s pikantnou omáčkou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava mäsa: Kuracie krídla potrieme olejom.
2
Ochutíme soľou a rascou.
3
V rúre vyhriatej na 180 ˚C pečieme 30 minút.
4
Príprava omáčky: Chilli papričku zbavíme jadierok.
5
Cibuľu olúpeme a nakrájame na kúsky.
6
V miske zmiešame paradajkový pretlak, cibuľu, rozdrvený cesnak a chilli papričku.
7
Dochutíme balzamikovým octom, cukrom a šťavou z limetky.
8
Podávame so zeleninou a čerstvým chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

637
kcal

2666
kJ

Makroživiny

0919283847 37.22 g31.57 g38.8 g6.36 g B S T Vl
Bielkoviny:37.22 g
Sacharidy:31.57 g
Tuky:38.8 g
Vláknina:6.36 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
7.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.9
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (37.22 g) Sacharidy (31.57 g) Tuky (38.8 g) Vláknina (6.36 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (24 %) Sacharidy (20.3 %) Tuky (53.8 %) Vláknina (1.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.