Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Nátierka z húb

Nátierka z húb

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Vlašské orechy namočíme na 10 minút do vlažnej vody.
2
Huby očistíme, nakrájame na malé kúsky a 5 minút povaríme pod pokrievkou vo veľmi malom množstve vody.
3
Potom huby s minimom vody a vlašiaky s polovicou olúpaného menšieho avokáda rozmixujeme na kašu.
4
Ochutíme sójovou omáčkou a balzamikovým octom.
5
Vytlačíme trochu citróna.
6
Podávame so strúhanou mrkvou, cherry paradajkami a pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

605
kcal

2531
kJ

Makroživiny

01122334455 12.13 g45.59 g36.7 g21.91 g B S T Vl
Bielkoviny:12.13 g
Sacharidy:45.59 g
Tuky:36.7 g
Vláknina:21.91 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
12.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.45
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.13 g) Sacharidy (45.59 g) Tuky (36.7 g) Vláknina (21.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.2 %) Sacharidy (31 %) Tuky (53.7 %) Vláknina (7.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.