Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mungo kaša

Mungo kaša

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Fazule prepláchneme pod tečúcou vodou.
2
Potom ich namočíme do vody na 6-12 hodín.
3
V mierne solenej vode ich pomaly varíme spoločne s majoránom, karí, nakrájanou mrkvou a zemiakmi.
4
Po 40 minútach varenia pridáme lahôdkové droždie rozmiešané vo vlažnej vode spoločne s miso pastou.
5
Za stáleho miešania varíme 10 minút.
6
Nakoniec zmes rozmixujeme na kašu.
7
Podávame s pečivom a surovou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

577
kcal

2416
kJ

Makroživiny

023466992115 30.54 g96.14 g3.29 g20.54 g B S T Vl
Bielkoviny:30.54 g
Sacharidy:96.14 g
Tuky:3.29 g
Vláknina:20.54 g

Glykémia

index
32
kcal

nálož
30.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.27
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (30.54 g) Sacharidy (96.14 g) Tuky (3.29 g) Vláknina (20.54 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.3 %) Sacharidy (66.9 %) Tuky (4.9 %) Vláknina (6.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.