Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Mrkvový krém so zázvorom

Mrkvový krém so zázvorom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A9 - Celer

Postup prípravy:

1
Kešu so sušenými paradajkami namočíme na niekoľko minút do vody.
2
Nakrájame mrkvu s zelerom.
3
Spoločne s kešu, paradajkami a menším množstvom vody rozmixujeme.
4
Nakoniec pridáme kúsky zázvoru s čerstvo lisovanou pomarančovou šťavou, karí, sladkou paprikou a oreganom.
5
Zmes rozmixujeme.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

152
kcal

635
kJ

Makroživiny

059141823 3.94 g19.13 g5.39 g5.46 g B S T Vl
Bielkoviny:3.94 g
Sacharidy:19.13 g
Tuky:5.39 g
Vláknina:5.46 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
5.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.24
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (3.94 g) Sacharidy (19.13 g) Tuky (5.39 g) Vláknina (5.46 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.6 %) Sacharidy (51.3 %) Tuky (31.1 %) Vláknina (7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.