Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Makové muffiny

Makové muffiny

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody

Postup prípravy:

1
Jablko umyjeme a nakrájame na kúsky.
2
Rozmixujeme do jemného pyré.
3
Presunieme do misy, nasypeme pšeničnú a cícerovú múku, psyllium a karob.
4
Zmes obohatíme o mandľové mlieko, mak a olej.
5
Osladíme medom a všetko dôkladne premiešame.
6
Do cesta pridáme kypriaci prášok a ešte raz premiešame.
7
Cesto vlejeme do formy na pečenie na muffiny.
8
V rúre pri teplote 170°C pečieme 30 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

366
kcal

1533
kJ

Makroživiny

01122324354 9.48 g44.81 g12.89 g16.6 g B S T Vl
Bielkoviny:9.48 g
Sacharidy:44.81 g
Tuky:12.89 g
Vláknina:16.6 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
18
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.08
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (9.48 g) Sacharidy (44.81 g) Tuky (12.89 g) Vláknina (16.6 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (10.5 %) Sacharidy (49.8 %) Tuky (30.8 %) Vláknina (8.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.