Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Krevetový šalát s rukolou

Krevetový šalát s rukolou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Krevety umyjeme.
2
Na panvici s olejom ich krátko orestujeme.
3
Medzitým premiešame lístky šalátu s rukolou, plátky reďkoviek a kúsky papriky.
4
Šalát pokvapkáme olejom a ochutíme soľou a vínnym octom.
5
Krevety na panvici zľahka osolíme, okoreníme a okoreníme mletou paprikou, cesnakom, koriandrom a zázvorom.
6
Krevety podávame na zeleninovom lôžku.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

350
kcal

1463
kJ

Makroživiny

0611172228 23.54 g14.12 g20.83 g5.74 g B S T Vl
Bielkoviny:23.54 g
Sacharidy:14.12 g
Tuky:20.83 g
Vláknina:5.74 g

Glykémia

index
17
kcal

nálož
2.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.63
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.54 g) Sacharidy (14.12 g) Tuky (20.83 g) Vláknina (5.74 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.6 %) Sacharidy (16.6 %) Tuky (52.6 %) Vláknina (3.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.