Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kešu nátierka

Kešu nátierka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Kešu namočíme približne na 30 minút do vody.
2
Petržlen očistíme a nastrúhame.
3
Spoločne s cesnakom, tymiánom, limetkovou šťavou a kešu vložíme do mixéra.
4
Pridáme vodu a dôkladne rozmixujeme na kašu.
5
Podávame na listovom šaláte s cherry paradajkami, stopkovým zelerom a pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

487
kcal

2036
kJ

Makroživiny

01021314252 14.91 g43.1 g24.79 g15.72 g B S T Vl
Bielkoviny:14.91 g
Sacharidy:43.1 g
Tuky:24.79 g
Vláknina:15.72 g

Glykémia

index
30
kcal

nálož
13
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.55
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (14.91 g) Sacharidy (43.1 g) Tuky (24.79 g) Vláknina (15.72 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (12.5 %) Sacharidy (36.2 %) Tuky (44.9 %) Vláknina (6.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.