Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kapustový šalát s restovaným baklažánom

Kapustový šalát s restovaným baklažánom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Baklažán nakrájame na kúsky.
2
Osolíme a necháme pár minút takzvane „vypotiť“.
3
Nakrúhame červenú kapustu a premiešame s lístkami rukoly.
4
Marinovaný tempeh nakrájame na kúsky.
5
Zálievku vytvoríme zmiešaním oleja s balzamikovým octom, prelisovaným cesnakom a soľou s korením.
6
Na panvici s olej orestujeme na kúsky nakrájaný baklažán.
7
Akonáhle baklažán zmäkne, pridáme tempeh.
8
Zmes ochutíme soľou a korením.
9
V miske šalát zalejeme zálievkou.
10
Podávame s chlebom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

531
kcal

2220
kJ

Makroživiny

01122334455 23.76 g45.51 g23.86 g19.38 g B S T Vl
Bielkoviny:23.76 g
Sacharidy:45.51 g
Tuky:23.86 g
Vláknina:19.38 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
11.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.76 g) Sacharidy (45.51 g) Tuky (23.86 g) Vláknina (19.38 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.3 %) Sacharidy (35 %) Tuky (39.5 %) Vláknina (7.2 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.