Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Kamut so zeleninou

Kamut so zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Príprava kamútu: Kamut varíme v nesolenej vode približne 20 minút.
2
Príprava zeleniny: Na panvici s olejom krátko orestujeme nakrájanú cibuľu s kúskami brokolice a mrkvy.
3
Po 4-5 minútach pridáme ešte čerstvý hrášok.
4
Po ďalšej minúte odstavíme z platne.
5
Príprava omáčky: Na panvici v troške vody rozmiešame lyžičku kuzu, kým zmes nezhustne.
6
Po odstavení vmiešame ešte miso pastu.
7
Kamut podávame s dusenou zeleninou a nastrúhanými nelúpanými mandľami.
8
Dozdobíme klíčenými fazuľami mungo.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

530
kcal

2218
kJ

Makroživiny

01633496682 18.15 g68.12 g17 g16.05 g B S T Vl
Bielkoviny:18.15 g
Sacharidy:68.12 g
Tuky:17 g
Vláknina:16.05 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
18.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.57
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (18.15 g) Sacharidy (68.12 g) Tuky (17 g) Vláknina (16.05 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (13.9 %) Sacharidy (52.2 %) Tuky (28 %) Vláknina (5.9 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.