Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hubové rizoto

Hubové rizoto

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Ryžu prepláchneme pod tečúcu vodu,
2
Varíme 15 minút v nesolenej vode.
3
Nakrájame huby.
4
Na panvici s olejom ich dusíme 10 minút.
5
Potom ich podlejeme 1/2 dcl vody a privedieme do varu.
6
Potom stlmíme teplotu na minimum, pridáme nakrájaný stopkový zeler a fazuľové struky.
7
Najneskôr po 30 sekundách odstavíme z platne.
8
Následne primiešame klíčené fazule mungo a zamiešame do zmesi aj uvarenú ryžu.
9
V hrnčeku s 1/2 dcl vlažnej vody rozmiešame miso pastu.
10
Omáčkou zalejeme zmes v panvici a premiešame.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

427
kcal

1788
kJ

Makroživiny

01734506784 12.16 g70.3 g7.85 g13.44 g B S T Vl
Bielkoviny:12.16 g
Sacharidy:70.3 g
Tuky:7.85 g
Vláknina:13.44 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
19
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.65
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.16 g) Sacharidy (70.3 g) Tuky (7.85 g) Vláknina (13.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.5 %) Sacharidy (66.4 %) Tuky (16 %) Vláknina (6.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.