Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Hrejivá višňa

Hrejivá višňa

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

Tento recept neobsahuje žiadne alergény.

Postup prípravy:

1
Pomaranče olúpeme a odšťavíme.
2
Šťavu prelejeme do hrnca.
3
Pridáme škoricu, klinčeky a mletý badián.
4
Na sporáku 4-5 minút prehrejeme.
5
Hrniec odstavíme zo sporáka a necháme 10 minút odpočinúť.
6
Olúpeme jablko a nakrájame na menšie kúsky.
7
Vložíme ich do mixovacej nádoby.
8
Pridáme višne a škoricu.
9
Ovocie zalejeme teplou pomarančovou šťavou, z ktorej odstránime klinček a škoricu.
10
Celú zmes premixujeme.
11
Podávame s plátkom pomaranča a „kvetinkou“ badiánu.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

190
kcal

796
kJ

Makroživiny

0918273645 2.04 g37.73 g1.94 g6.9 g B S T Vl
Bielkoviny:2.04 g
Sacharidy:37.73 g
Tuky:1.94 g
Vláknina:6.9 g

Glykémia

index
46
kcal

nálož
17.4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (2.04 g) Sacharidy (37.73 g) Tuky (1.94 g) Vláknina (6.9 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (4.3 %) Sacharidy (79.9 %) Tuky (8.8 %) Vláknina (7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.