Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Cizrnový hummus s bagetou

Cizrnový hummus s bagetou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A11 - Sezam, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Cícer namočíme na 10-14 hodín do vody.
2
Do mixéra vložíme cícer spoločne s tahini, cesnakom a rímskou rascou.
3
Pridáme citrónovú šťavu, olivový olej a lyžicu vody.
4
Zmes dôkladne rozmixujeme do konzistencie jemného krému.
5
Dochutíme soľou a korením.
6
Hummus pokvapkáme olivovým olejom a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
7
Podávame s cherry paradajkami a viaczrnnou bagetou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

619
kcal

2591
kJ

Makroživiny

01123344657 12.17 g47.16 g32.79 g43.44 g B S T Vl
Bielkoviny:12.17 g
Sacharidy:47.16 g
Tuky:32.79 g
Vláknina:43.44 g

Glykémia

index
33
kcal

nálož
15.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.14
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (12.17 g) Sacharidy (47.16 g) Tuky (32.79 g) Vláknina (43.44 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (8.1 %) Sacharidy (31.3 %) Tuky (46.8 %) Vláknina (13.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.