Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Avokádový dip

Avokádový dip

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Z avokáda lyžičkou vyberieme dužinu a vložíme do misky.
2
Pridáme proteín, citrónovú šťavu, sójovú omáčku, balzamikový ocot a rozmarín.
3
Všetko dôkladne rozmixujeme na jemnú kašu.
4
Nátierku ozdobíme plátkom zrelého citróna, nakrájanou mrkvou a listami valeriánky.
5
Podávame s pečivom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

414
kcal

1733
kJ

Makroživiny

0714212835 29.05 g23.75 g19.93 g11.85 g B S T Vl
Bielkoviny:29.05 g
Sacharidy:23.75 g
Tuky:19.93 g
Vláknina:11.85 g

Glykémia

index
22
kcal

nálož
5.3
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.05 g) Sacharidy (23.75 g) Tuky (19.93 g) Vláknina (11.85 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (28.7 %) Sacharidy (23.4 %) Tuky (42.3 %) Vláknina (5.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.