Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Amarantový pilaf

Amarantový pilaf

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Amarant prepláchneme a necháme odkvapkať v jemnom sitku.
2
Na panvici s olejom orestujeme nadrobno nakrájaný cesnak.
3
Po chvíli pridáme plátky mrkvy, červenej papriky a kúsky tofu.
4
Zmes riadne premiešame.
5
Potom na panvičku prisypeme prepláchnutý amarant.
6
Za stáleho miešania zmes restujeme.
7
Prilejeme na panvicu vodu a pridáme kurkumu.
8
Osolíme, okoreníme a pridáme nakrájanú čili papričku.
9
Varíme zhruba 25 minút.
10
Podávame s nasekanou pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

558
kcal

2333
kJ

Makroživiny

01632476379 24.91 g65.61 g19.31 g10.91 g B S T Vl
Bielkoviny:24.91 g
Sacharidy:65.61 g
Tuky:19.31 g
Vláknina:10.91 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
17.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.32
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (24.91 g) Sacharidy (65.61 g) Tuky (19.31 g) Vláknina (10.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (18.1 %) Sacharidy (47.8 %) Tuky (30.3 %) Vláknina (3.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.