Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Zapečený stopkový zeler s mozzarellou

Zapečený stopkový zeler s mozzarellou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko, A11 - Sezam

Postup prípravy:

1
Zeler rozoberieme na jednotlivé stonky a nakrájame ich na polovicu.
2
Vložíme ich do hrnca s vriacou ľahko osolenou vodou.
3
Varíme približne 5 minút.
4
Akonáhle zeler zmäkne, vytiahneme ho a osušíme.
5
Zapekaciu misu zľahka vymažeme olejom a naukladáme do nej stonky zeleru.
6
Mierne osolíme, zasypeme bylinkami, obložíme plátkami mozzarelly a posypeme sezamovými semienkami.
7
Misu premiestnime do rúry predhriatej na 180 stupňov.
8
Zapekáme 15 minút.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

458
kcal

1918
kJ

Makroživiny

0816233139 32.36 g11.36 g29.18 g10.51 g B S T Vl
Bielkoviny:32.36 g
Sacharidy:11.36 g
Tuky:29.18 g
Vláknina:10.51 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
3.2
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.08
kcal

cholesterol
93.33
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (32.36 g) Sacharidy (11.36 g) Tuky (29.18 g) Vláknina (10.51 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (29 %) Sacharidy (10.2 %) Tuky (56.3 %) Vláknina (4.5 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.