Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Vyprážané prepeličie vajcia s avokádom

Vyprážané prepeličie vajcia s avokádom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A3 - Vejce, A7 - Mléko, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava vajec: Na panvici rozohrejeme maslo.
2
Rozklepneme 4 prepeličie vajcia.
3
Osolíme a smažíme 2 minúty.
4
Príprava tofu: Tofu nakrájame na kocky.
5
Na panvici ich krátko opražíme zo všetkých strán.
6
Zeleninu umyjeme, šalát natrháme a paradajky rozkrojíme na pol.
7
Čerstvé avokádo olúpeme, vykôstkujeme a nakrájame na plátky.
8
Podávame s chlebom a ozdobené žeruchou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

615
kcal

2575
kJ

Makroživiny

0919283847 29.43 g30.55 g38.9 g12.7 g B S T Vl
Bielkoviny:29.43 g
Sacharidy:30.55 g
Tuky:38.9 g
Vláknina:12.7 g

Glykémia

index
21
kcal

nálož
6.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.92
kcal

cholesterol
350.5
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (29.43 g) Sacharidy (30.55 g) Tuky (38.9 g) Vláknina (12.7 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (19.6 %) Sacharidy (20.4 %) Tuky (55.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.