Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tofu nátierka

Tofu nátierka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Pohánku so šampiňónmi varíme v nesolenej vode 10 minút.
2
Scedíme a nasypeme do mixéra.
3
Pridáme tofu, olej, rozmarín, sójovú omáčku, oregano a karí.
4
Všetko dôkladne rozmixujeme.
5
Podávame s pečivom, ozdobené uhorkou, paradajkou a nasekanou pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

552
kcal

2308
kJ

Makroživiny

01631476278 21.57 g64.9 g19.21 g16.43 g B S T Vl
Bielkoviny:21.57 g
Sacharidy:64.9 g
Tuky:19.21 g
Vláknina:16.43 g

Glykémia

index
26
kcal

nálož
16.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.57 g) Sacharidy (64.9 g) Tuky (19.21 g) Vláknina (16.43 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (15.9 %) Sacharidy (47.8 %) Tuky (30.5 %) Vláknina (5.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.