Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Thajská krevetová polievka

Thajská krevetová polievka

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A2 - Korýši, A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Do hrnca dáme horúcu vodu, pridáme citrónovú trávu, zázvor a limetkovú kôru.
2
Varíme cca 2 minúty, potom pridáme huby, chilli papričku a koriander.
3
Po 3 minútach pridáme krevety a jarnú cibuľku.
4
Po ďalších 3 minútach pridáme kokosové mlieko a koriander a varíme ešte minútu.
5
Nakoniec polievku dochutíme rybou omáčkou, cukrom a limetkovou šťavou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

120
kcal

502
kJ

Makroživiny

03681114 11.77 g8.47 g3.91 g1.91 g B S T Vl
Bielkoviny:11.77 g
Sacharidy:8.47 g
Tuky:3.91 g
Vláknina:1.91 g

Glykémia

index
18
kcal

nálož
1.6
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.81
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.77 g) Sacharidy (8.47 g) Tuky (3.91 g) Vláknina (1.91 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (39.8 %) Sacharidy (28.6 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (3.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.