Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Tempeh na cesnaku

Tempeh na cesnaku

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Príprava zemiakov: Menšie čerstvé zemiaky očistíme a nakrájame na polovice.
2
Osolíme a okoreníme.
3
Potrieme roztlačeným cesnakom.
4
Na panvici s olejom zapekáme pod pokrievkou 20 minút.
5
Príprava tempehu: Cibuľu nakrájame na kúsky cibuľu a podusíme ich na panvici s olejom (2-3 minúty).
6
Na panvici s olejom ju 2-3 minúty podusíme.
7
Potom pridáme nakrájaný tempeh s kúskami cesnaku.
8
Všetko za stáleho miešania orestujeme.
9
Podávame so surovou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

408
kcal

1706
kJ

Makroživiny

0817253442 21.79 g34.83 g17.36 g12.53 g B S T Vl
Bielkoviny:21.79 g
Sacharidy:34.83 g
Tuky:17.36 g
Vláknina:12.53 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
9.8
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (21.79 g) Sacharidy (34.83 g) Tuky (17.36 g) Vláknina (12.53 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.8 %) Sacharidy (34.8 %) Tuky (37.4 %) Vláknina (6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.