Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Stroganoff s ryžou

Stroganoff s ryžou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A7 - Mléko

Postup prípravy:

1
Príprava mäsa: Cibuľu olúpeme, nakrájame a spolu so šampiňónmi orestujeme v hrnci na lyžici rozohriateho oleja.
2
Na panvici s olejom sprudka opečieme z oboch strán hovädzie mäso nakrájané na rezančeky.
3
Potom zmiešame orestovanú cibuľu s mäsom, pridáme kečup, soľ, nakladanú uhorku, kyslú smotanu a celú zmes pár minút dusíme.
4
Príprava ryže: Ryžu varíme 12 – 15 minút v solenej vode.
5
Pokrm dozdobíme štvrtkou paradajky, šalátom a petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

802
kcal

3355
kJ

Makroživiny

01937567493 40.49 g77.19 g35.72 g4.81 g B S T Vl
Bielkoviny:40.49 g
Sacharidy:77.19 g
Tuky:35.72 g
Vláknina:4.81 g

Glykémia

index
27
kcal

nálož
20.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
3.18
kcal

cholesterol
92.7
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (40.49 g) Sacharidy (77.19 g) Tuky (35.72 g) Vláknina (4.81 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (20.6 %) Sacharidy (39.2 %) Tuky (39.1 %) Vláknina (1.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.