Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šošovkový šalát s údeným tofu

Šošovkový šalát s údeným tofu

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Červenú šošovku namočíme na 10 – 12 hodín vo vode.
2
Scedíme a dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou.
3
Na panvici s olejom orestujeme s priebežným miešaním nadrobno nakrájanú cibuľku so šošovkou.
4
Pridáme na kolieska nakrájané cherry paradajky, nasekanú petržlenovú vňať a prelisovaný cesnak.
5
Zmes restujeme ďalšie 4 minúty.
6
Osolíme, okoreníme a presunieme do misky, v ktorej budeme šalát podávať.
7
Na panvici s olejom z oboch strán opečieme údené tofu.
8
Okoreníme ho štipkou údenej papriky, kurkumy a korením.
9
Šalát posypeme kolieskami jarnej cibuľky.
10
Podávame ozdobený petržlenovou vňaťou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

367
kcal

1535
kJ

Makroživiny

0917263443 23.43 g36.18 g10.67 g16.23 g B S T Vl
Bielkoviny:23.43 g
Sacharidy:36.18 g
Tuky:10.67 g
Vláknina:16.23 g

Glykémia

index
29
kcal

nálož
10.5
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.43 g) Sacharidy (36.18 g) Tuky (10.67 g) Vláknina (16.23 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (25.9 %) Sacharidy (40 %) Tuky (25.4 %) Vláknina (8.7 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.