Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Šalát s grilovaným lososom a avokádom

Šalát s grilovaným lososom a avokádom

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby

Postup prípravy:

1
Sušené paradajky namočíme na 2 hodiny do vody.
2
Filet z lososa opláchneme pod tečúcou vodou, osušíme a posypeme grilovacím korením.
3
Vložíme na 5 minút do kontaktného grilu.
4
Medzitým nakrájame ľadový a rímsky šalát, cherry paradajky a namočené sušené paradajky.
5
Zmes zeleniny presunieme do misky, pokvapkáme olejom, ochutíme korením a premiešame.
6
Potom očistíme topinambur a nakrájame ho na tenké plátky.
7
Avokáda zbavíme šupky a kôstky a taktiež nakrájame.
8
Topinambur a avokádo potom premiestnime do misky so zeleninou, do ktorej pridáme kúsky grilovaného lososa.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

464
kcal

1941
kJ

Makroživiny

0613192632 25.82 g26.21 g26.31 g9.5 g B S T Vl
Bielkoviny:25.82 g
Sacharidy:26.21 g
Tuky:26.31 g
Vláknina:9.5 g

Glykémia

index
23
kcal

nálož
6.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
0.74
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (25.82 g) Sacharidy (26.21 g) Tuky (26.31 g) Vláknina (9.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (22.8 %) Sacharidy (23.1 %) Tuky (50 %) Vláknina (4.1 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.