Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Robi steak s batátovými plátky

Robi steak s batátovými plátky

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Príprava batátov: Batáty nakrájame na tenké plátky a vložíme ich do misky s olejom.
2
Osolíme a pridáme mletú papriku a kurkumu.
3
Suroviny v miske premiešame.
4
Potom batáty rozložíme na papier na pečenie a vložíme ich do rúry predhriatej na 180 stupňov.
5
Pečieme 20 minút.
6
Príprava robi: Na panvici s olejom z oboch strán orestujeme plátok robi.
7
Ochutíme údenou paprikou a korením.
8
Podávame s čerstvou petržlenovou vňaťou a paradajkami.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

361
kcal

1510
kJ

Makroživiny

0918273645 23.63 g37.43 g11.77 g5.39 g B S T Vl
Bielkoviny:23.63 g
Sacharidy:37.43 g
Tuky:11.77 g
Vláknina:5.39 g

Glykémia

index
40
kcal

nálož
15
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.09
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (23.63 g) Sacharidy (37.43 g) Tuky (11.77 g) Vláknina (5.39 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (26.6 %) Sacharidy (42.1 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (2.8 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.