Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Robi na hubách

Robi na hubách

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Príprava robi: Cibuľu a šampiňóny nakrájame na kocky.
2
Na panvici s olejom ich krátko (5 minút) podusíme.
3
Potom pridáme roby nakrájané na kocky.
4
Dusíme pod pokrievkou ďalších 5 minút.
5
Príprava zemiakov: Zemiaky olúpeme a nakrájame na kocky.
6
Uvaríme do mäkka v mierne osolenej vode.
7
Príprava omáčky: Vo vlažnej vode rozmiešame 2 čajové lyžičky miso pasty.
8
Prisypeme trochu škrobu a rozmiešame.
9
Panvicu s robi a hubami odstavíme a necháme trochu vychladnúť.
10
Za priebežného miešania nalejeme rozmiešané miso.
11
Podávame s tepelne neupravenou zeleninou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

402
kcal

1680
kJ

Makroživiny

01224364860 28.57 g50.18 g7.62 g9.02 g B S T Vl
Bielkoviny:28.57 g
Sacharidy:50.18 g
Tuky:7.62 g
Vláknina:9.02 g

Glykémia

index
36
kcal

nálož
18.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
2.81
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (28.57 g) Sacharidy (50.18 g) Tuky (7.62 g) Vláknina (9.02 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (28.7 %) Sacharidy (50.4 %) Tuky (16.5 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.