Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Rezancová polievka s krevetami

Rezancová polievka s krevetami

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A6 -Sója, A2 - Korýši

Postup prípravy:

1
Ryžové rezance uvaríme v osolenej vode a potom prepláchneme studenou vodou.
2
Do vody dáme bujón, badián, škoricu a sójovú omáčku, a privedieme do varu.
3
Osolené krevety orestujeme na panvici na kokosovom oleji, cca 1 minútu na každej strane, a potom pokvapkáme citrónovou šťavou.
4
Do misky nalejeme vývar, pridáme rezance a krevety a všetko dozdobíme nadrobno nasekanou chilli papričkou a pažítkou.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

222
kcal

929
kJ

Makroživiny

0714202734 11.63 g28.61 g6.44 g1.5 g B S T Vl
Bielkoviny:11.63 g
Sacharidy:28.61 g
Tuky:6.44 g
Vláknina:1.5 g

Glykémia

index
28
kcal

nálož
8.1
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.89
kcal

cholesterol
70
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.63 g) Sacharidy (28.61 g) Tuky (6.44 g) Vláknina (1.5 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (21.2 %) Sacharidy (52.2 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (1.3 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.