Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Restovaná hliva na zeleninovom šaláte

Restovaná hliva na zeleninovom šaláte

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup prípravy:

1
Vlašské orechy vložíme na 30 minút do misky s vlažnou vodou.
2
Hlivu opláchneme pod tečúcou vodou.
3
Osolíme, pridáme sójovú omáčku a okoreníme.
4
Na panvici s olejom 2-3 minúty orestujeme z každej strany.
5
Rukolu, klíčené mungo a nakrájanú papriku a cherry paradajky rozložíme na tanier.
6
Pridáme nastrúhanú očistenú mrkvu.
7
Dresing vyrobíme rozmixovaním namočených orechov s avokádom a niekoľkými kvapkami sójovej omáčky.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

393
kcal

1643
kJ

Makroživiny

0714202734 11.02 g15.99 g28.25 g15.18 g B S T Vl
Bielkoviny:11.02 g
Sacharidy:15.99 g
Tuky:28.25 g
Vláknina:15.18 g

Glykémia

index
25
kcal

nálož
4
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.07
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (11.02 g) Sacharidy (15.99 g) Tuky (28.25 g) Vláknina (15.18 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (11.6 %) Sacharidy (16.8 %) Tuky (64 %) Vláknina (7.6 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.