Kurzy ATAC
Tip: Poznáte svoj nutričný kvocient? Otestujte svoju nutričnú gramotnosť

Pstruh so šalátom a dusenou zeleninou

Pstruh so šalátom a dusenou zeleninou

Na prípravu potrebujete:

Alergény:

A4 - Ryby, A1 - Lepek

Postup prípravy:

1
Čerstvého pstruha dôkladne umyjeme, odstránime hlavu aj plutvy.
2
Osolíme a posypeme mletou rascou.
3
Na panvicu s olejom na strednej teplote pečieme z každej strany približne 6 minút.
4
Červenú repu nakrájame na plátky a mrkvy na kolieska.
5
Potom ich spoločne s ružičkami brokolice vložíme na jednu minútu do pary.
6
Nakrájame ľadový šalát s cherry paradajkami.
7
Zeleninu pokvapkáme citrónom.
8
Podávame ozdobené konopnými semienkami a ochutené olivovým olejom.

Aplikácia ZOF

Unikátna výuková aplikácia ZOF vám prináša recepty spolu s komplexným nutričným hodnotením viac ako 70 charakteristík. Aplikácia je súčasťou našich on-line kurzov a predstavuje skvelý spôsob, ako skombinovať teóriu s praxou.

Nutričné vyhodnotenie

Energia

567
kcal

2374
kJ

Makroživiny

0918273645 37.87 g28.66 g30.62 g12.83 g B S T Vl
Bielkoviny:37.87 g
Sacharidy:28.66 g
Tuky:30.62 g
Vláknina:12.83 g

Glykémia

index
24
kcal

nálož
6.9
kJ

Soľ, cholesterol

sůl
1.72
kcal

cholesterol
105
kJ

Hmotnostné pomery živín

Bielkoviny (37.87 g) Sacharidy (28.66 g) Tuky (30.62 g) Vláknina (12.83 g)

Energetické pomery makroživín

Bielkoviny (27.3 %) Sacharidy (20.7 %) Tuky (47.6 %) Vláknina (4.4 %)

Kam ďalej?

Viac o výučbovej
aplikácii ZOF.

Otestujte svoju
nutričnú gramotnosť.

Pozrite sa na našu
ponuku kurzov.

Prečítajte si, ako naše kurzy
hodnotia absolventi.